Introductie

Als Werkvoorbereider heb je een hele diverse functie. Hierbij ben je onder andere verantwoordelijk voor het tekenen in Inventor, voorbereiden van productieactiviteiten en het pogrammeren van de robots. Daarnaast ben je de spil in de organisatie en onderhoud je contact met leveranciers, klanten en collega’s.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein informeel bedrijf dat actief is in het maken van diverse staalproducten in allerlei soorten en maten. Dit doen ze voor verschillende sectoren.

Functie

Als Werkvoorbereider ben je samen met 3 andere collega’s de spil van de organisatie. Je bekleed een diverse functie waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het tekenen in Inventor, voorbereiden van de productieactiviteiten en het programmeren van de kantbank en robots. Daarnaast verzorg je de projectinkopen, begeleid je projecten door contact te onderhouden met leveranciers, klanten en collega’s.

Functie eisen

  • Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of metaaltechniek.
  • Je hebt kennis van CAD (Inventor) en Exact. Je hebt ervaring als engineer, werkvoorbereider of programmateur.
  • Je bent communicatief vaardig en creatief in het bedanken van oplossingen.
  • Je bent een goede gesprekspartner, zowel voor klanten als collega’s.

Daarnaast ben je analytisch en kun je goed organiseren, je bent in staat om meerdere partijen tevreden te houden.

Aanbod

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Sollicitatie

Siem Vullings / s.vullings@motivz.nl / 06-20859037