Introductie

Op zoek naar een functie als Projectleider/Werkvoorbereider in de utiliteit binnen een familiebedrijf? Reageer dan nu!

Organisatie

Onze opdrachtgever is specialist in het ontwerpen en implementeren van betrouwbare elektrotechnische installaties. Opdrachtgever heeft een bewezen trackrecord van succesvolle projecten die variëren van basis installaties tot en met volledige geïntegreerde en op afstand bedienbare domotica-oplossingen. Om haar team te versterken in een groeiende markt van utiliteitsbouw en particuliere woningbouw zijn wij op zoek naar een stevige en enthousiaste werkvoorbereider In deze functie vervul je een centrale en coördinerende rol tussen particuliere klanten en bedrijven en de uitvoerende monteurs. Je coördineert projecten zorgt dat deze tegen de juiste specificaties, binnen het gestelde budget en op tijd worden opgeleverd. Ook ben je in staat om verwachtingen van klanten te managen.

Functie

Het onderhouden van een goede relatie met klanten, partners en leveranciers; Klantenwensen en werkzaamheden inventariseren en adviseren; Offerte maken met begeleidend schrijven: nauwgezet en concurrerend; Installatietekeningen maken in CAD, revisies bijhouden; Project budgetbeheer met afstemming meer- en minderwerk en eindafrekening; Inkoop van materiaal en het controleren van binnengekomen bestellingen; Plannen en aansturen van monteurs en partners, problemen oplossen; Bouwvergaderingen bijwonen en controle van projecten op de bouw.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Technicus Elektrotechnische Industriële installaties en systemen (niv. 4);
  • ENK calculatieprogramma, AUTOCAD, DDS (tekenprogramma),
  • Affiniteit met project management; Up-to-date blijven met ontwikkeling en de techniek;
  • Je bent een sterke teamspeler, die resultaatgericht en omgevingsbewust te werk gaat.
  • Verder ben je analytisch, gestructureerd en heb je goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Voor een tevreden klant en het behalen van deadlines schakel je een tandje bij.

Aanbod

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening. Interesse? Reageer dan nu!

Sollicitatie

Erwin Huzen via 06-55688923 of e.huzen@motivz.nl