Introductie

Als Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de samenwerking in de supply chain met als doel om meer flexibiliteit en een betere QLTC-performance (Quality-Logistics-Technology-Costs) te behalen.

Organisatie

Onze klant is een hightechmachinebouwer in de omgeving van Eindhoven. Met ruim 100 medewerkers bouwen ze dagelijks innovatieve hightechmachines. Enkele voorbeelden zijn machines waarop paspoorten of ID-kaarten worden gepersonaliseerd, systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering in onder andere de agrofood.

Functie

Als Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de samenwerking in de supply chain met als doel om meer flexibiliteit en een betere supply chain te behalen. Je wordt in een vroeg stadium al betrokken bij ontwikkelprojecten om de verbinding tussen product- en productieontwikkeling te bevorderen. Als Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor de leverancierselectie en zorg je daar waar nodig dat leveranciers betrokken worden in het ontwerpproces. Je maakt afspraken met de leveranciers waarbij je op het gebied van kwaliteitsborging wordt ondersteund door een Quality Inbound collega. In deze rol maak je deel uit van het Supply Chain Team en rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

Functie-eisen

  • Beschik je over een HBO werk -en denkniveau?
  • Heb je 5 – 10 jaar ervaring met de optimalisatie van inkoop -en logistieke processen?
  • Heb je kennis van productietechnieken?
  • Kun je kwaliteit- en oplossingsgericht denken en handelen?
  • Ben je een analytisch persoon die graag het heft in handen neemt om het optimale resultaat te behalen?
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Duitse taal is een pré.

Aanbod

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Sollicitatie

Siem Vullings / s.vullings@motivz.nl / 06-20859037