Introductie

Voor onze opdrachtgever in midden Limburg is Motivz op zoek naar een Technisch Proces Operator.

Als Proces Operator zorg jij samen met de andere operators voor een continu verloop van de productie aan een van onze drie productielijnen. Je bent mede verantwoordelijk voor het complete proces van oud papier tot aan het eindproduct. Het is een afwisselende operator functie op een hoog niveau. Je houdt de machines nauwlettend in de gaten middels diverse programma’s in de bedieningsruimte, en werkt ook aan de machine zelf. Dit kan op verschillende plekken aan de machine zijn, waarbij je verantwoordelijk bent voor één of (bij meer ervaring) meerdere processen binnen de machine. En waarbij je zorgt dat je werkomgeving schoon blijft. Je voert controlerondes uit aan de machine en zorgt bij eventuele problemen ervoor dat deze snel opgelost worden. Dit betekent de ene keer dat je zelf aan de machine werkt en de andere keer dat je een specialist inschakelt. Je werkt in een hecht team van operators die er iedere dienst naar streven de machine zo goed mogelijk te laten draaien. Ook bij grote onderhoudstops werk je mee aan de door te voeren verbeteringen.

Organisatie

Niet werkzaam op woensdag- en vrijdagmiddag

Functie

  • Het signaleren van voortgangs-,proces en/of kwaliteitsproblemen.
  • Zorgen voor de juiste materialen zodat de werkomstandigheden optimaal zijn.
  • Het waarborgen van de kwaliteit van het papier en het procesverloop.
  • Het detecteren van problemen en hierop actie ondernemen.
  • Zorgen voor een juiste naleving van de veiligheidsvoorschriften en de bedrijfsregels.

Functie-eisen

Jij houdt er niet van om op de automatische piloot te werken. Jij wilt afwisseling in werkzaamheden én werkplek. Werk waarbij je met je handen en ook met je hoofd werkt. Werk waarbij je het ene moment de tijd hebt om, onder het genot van een beker koffie, de prestaties van de machine in de gaten te houden en het andere moment eigenlijk op 3 plekken tegelijkertijd moet zijn. Jij ziet altijd werk liggen en houdt jezelf scherp. Je kunt samen met je team prioriteiten stellen en bent stressbestendig. Je weet goed je plek te vinden binnen je team, want papier maken doe je samen. Je stemt samen af wie welke taken op zich neemt en hoe gehandeld moet worden in bepaalde situaties. Dat vraagt om een hecht team waarin je je open durft te stellen. Waarin je niet alleen je ervaring en kennis deelt, maar ook je gezonde dosis humor.

  • Je hebt ervaring / affiniteit met techniek
  • Je hebt een afgeronde MBO (minimaal niveau 3) of Operator opleiding (VAPRO).
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift en bent communicatief vaardig.
  • Je hebt logisch inzicht in oorzaak, actie en gevolg. Je bent in het bezit van VCA of bent bereid tot het behalen hiervan in de eerste weken.
  • Je wilt in 5 ploegen werken

Aanbod

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Sollicitatie

Pascal Otjens 06-15954794 of p.otjens@motivz.nl