Onderhoudsmonteur Mechanisch 

Voor een van onze opdrachtgevers is Motivz op zoek naar een Onderhoudsmonteur Mechanisch.

Als Onderhoudsmonteur Mechanisch is geen enkele dag hetzelfde. Je hebt veel vrijheid én draagt verantwoordelijkheid. Je hebt een belangrijke taak bij het reguliere en geplande onderhoud aan het machinepark. Ook zorg jij ervoor dat alle eersterangs storingen zo snel mogelijk opgelost worden.

Iedere dag is een verrassing. Zodra er storingen zijn zorg jij dat deze opgelost worden. Je weet wanneer en wat jouw aandacht nodig heeft en kunt op basis daarvan prioriteiten stellen. Bij hoge prioriteit betekent dit dat je je flexibel opstelt en er direct op afgaat. Bij minder prioriteit maak je eerst je werk af waar je mee bezig bent, waarna je alsnog naar de storing gaat kijken. De storingen waaraan je werkt zijn erg divers, maar hebben wel allemaal een mechanisch karakter.

Een greep uit de werkzaamheden:

– Mede voorbereiden en indelen van de eigen werkzaamheden.
– Beoordelen van en rapporteren bijzonderheden over opgeleverde werkzaamheden.
– Uitvoeren van metingen en beoordelen van de staat van onderhoud.
– Vervangen en inregelen van alle voorkomende onderdelen en componenten.
– Uitvoeren van revisies in samenwerking met collega’s en externen.
– Onderhouden van gereedschap en meetapparatuur.
– Verantwoorden van tijd en materiaalgebruik.
– Onderzoeken en oplossen van storingen.
– Signaleren en eventueel uitvoeren van mogelijke verbeteringen.

Competenties 
Jij houd van afwisseling en vrijheid. Je vindt het niet erg dat je niet van tevoren weet hoe jouw dag eruit gaat zien. Jij durft prioriteiten te stellen van alles wat er tijdens jouw dienst op je pad komt én kunt die onderbouwen. Je laat je niet snel gek maken en kunt dus goed functioneren wanneer er meerdere storingen tegelijkertijd zijn. Actie is jouw ‘middle name’. Jij zit de storingen op de hielen óf bent ze voor. Je vindt het belangrijk om persoonlijk te groeien, maar weet ook wanneer specialisten ingeschakeld moeten worden. Kortom; je werkt met je hoofd én handen.

Jouw profiel:
– Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting van werktuigbouwkunde.
– Je bent in het bezit van certificaten zoals VCA, heftruck, verplaatsen van lasten en hoogwerker of bent bereid om deze op korte termijn te behalen.
– Je hebt ervaring en kennis van de vakgebieden aandrijftechniek, lagertechniek, pomptechniek, smeertechniek, hydrauliek en storingzoeken.
– Je hebt ervaring en kennis van systemen zoals microsoft office en SAP.
– Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook Duits in woord en geschrift.

Motivz
Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening. Interesse? Reageer dan nu via 0615954794 of p.otjens@motivz.nl