Introductie

Als Manufacturing Engineer NPI bij onze klant werk je samen met betrokken collega’s in een hightech productieomgeving. In deze functie bepaal jij de maakstrategie van complexe modules en zorgt dat deze foutloos en efficiënt geproduceerd kunnen worden.

Organisatie

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van hightech modules/machines. Het is een MKB+ bedrijf en het bedrijf kenmerkt zich door de informele en professionele cultuur.

Functie

In deze rol bekleed je een centrale rol binnen de organisatie en ben je een verbindende factor. Naast het ondersteunen van de productie, om een project van proto naar serie te brengen, ben je technisch verantwoordelijk voor de industrialisatie van het project.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO technische opleiding
  • Je bent proactief, klantgericht en oplossingsgericht ingesteld en je voelt je als een vis in het water in een (hightech) productieomgeving
  • Je hebt uitstekende communicatie skills in zowel Nederlands als Engels.
  • We zoeken iemand die successen heeft geboekt in procesoptimalisatie binnen een (hightech) productieomgeving.
  • Bovendien zijn procesbeheersings termen zoals SPC, process flow, PFMEA en control plan bekend terein voor jou.

Aanbod

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Sollicitatie

Pascal Otjens 06-15954794 of p.otjens@motivz.nl