Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Monteur Machinebouw (assembly). Het is een afwisselende en uitdagende functie voor machinebouwers die liever bij verschillende bedrijven werken, dan steeds bij hetzelfde bedrijf en steeds aan dezelfde machines. Je gaat in deze rol aan verschillende assembly projecten werken, van hightech- tot speciale machinebouw projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever richt zicht specifiek op machinebouw. Je komt in een professioneel team te werken waarin (eigen) ontwikkeling continu centraal staat. Er wordt serieus gewerkt, maar humor is net zo belangrijk. Dit zorgt ervoor dat het een hecht team en een hechte organisatie is, waarin medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Hier draait het tenslotte om.

Functie

In deze functie voorkom jij dat de gemonteerde machines niet naar behoren werken of niet aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Als de machines niet goed werken, dan kost dit veel geld en in deze functie heb de mooie en uitdagende taak om dit te voorkomen. Je gaat in deze functie daarom specifiek zelfstandig besturingen bouwen en samenstellen, met een team complete machinelijnen bouwen en de machines bekabelen aansluiten en testen!

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding in een technische richting.
  • Je bent leergierig en wil jezelf ontwikkelen.
  • Je beschikt over een rijbewijs.
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan, dit kan bijvoorbeeld in de assemblage of in de machinebouw.

Aanbod

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Inlichtingen

Siem Vullings via 06-20859037 of s.vullings@motivz.nl