Logistiek manager

Voor een van onze opdrachtgevers is Motivz op zoek naar een Logistiek Manager.

Als Logistiek Manager ben je verantwoordelijk voor het behalen van gestelde doelen voor het logistieke proces. Samen met de teamleiders en het team operationele medewerkers ben je verantwoordelijk voor de gestelde doelen op het gebied van kwaliteit, kosten, productiviteit en continuïteit.

Een greep uit de werkzaamheden
Het is de uitdaging om constant een afweging te maken tussen de inzet van mensen, kosten en het borgen van de kwaliteit en productiviteit. Je doorziet logistieke processen snel, signaleert verbeteringen en voert deze door. Ook verwachten we dat je projectmatige werkervaring meebrengt. Je bent niet alleen bezig met de lopende zaken, maar denkt ook na over de middellange en lange termijn.

In deze rol werk je samen met andere afdelingen om jullie processen optimaal op elkaar te laten aansluiten; jullie zorgen voor synergie en hebben de drive om de vestiging continu te verbeteren. Dit doe je met een constructieve en opbouwende instelling, gericht op het oplossen van problemen, in een open en eerlijke cultuur.
Daarnaast ben je leidinggevende van 4 teamleiders.

Jouw profiel
Je staat stevig in je schoenen en je bent een echt aanpakker! Daarnaast ben je een teamplayer en pragmatisch ingesteld om de juiste resultaten te bereiken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je weet hoe het is om samen te werken met verschillende afdelingen, blijft stressbestendig en je weet de helicopterview te bewaken. Daarnaast krijg jij energie van het pro-actief analyseren en verbeteren van processen. Je krijgt hiervoor voldoende ruimte naast je dagelijkse werkzaamheden.

Competenties
• Afgeronde HBO opleiding en/of HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de logistieke branche;
• Analytisch sterk;
• Samenwerken en motiveren van medewerkers;
• Goede kennis van Excel om analyses te kunnen maken.

Over onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever gaat altijd voor het beste. Dit voor zowel onze klanten als voor hun eigen medewerkers. Geen dag is hetzelfde, omdat zij continu innoveren. Zij willen altijd beter worden.

Een uitdagende opdrachtgever in een dynamische wereld waar je sparringpartner bent van de on-site manager. Daarnaast bieden zij je een goed en marktconform salaris.

Motivz
Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, kennissessie en workshops. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening. Interesse? Reageer dan nu via 0615954794 of p.otjens@motivz.nl