Fijnmechanisch Bankwerker

Voor een van onze opdrachtgevers is Motivz op zoek naar een Fijnmechanisch Bankwerker. Als Fijnmechanisch Bankwerker blink jij uit op het gebied van nauwkeurige afwerking van fijnmechanische onderdelen. Ofwel: jij bent technisch, secuur en klaar voor een nieuwe uitdaging in de hightech machinebouw.

Een greep uit de werkzaamheden
Als Fijnmechanisch Bankwerker richt jij je op het afwerken van complexe, hoogwaardige fijnmechanische onderdelen (met nauwkeurigheden van wel 0.01mm). Dit is de laatste fase voor alle machines, modules en gereedschappen. Een belangrijke rol dus; Jij geeft de finishing touch aan onze producten door middel van afbramen, het vijlen van schuine kantjes en het circulair polijsten van O ring vlakken; Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je op een verantwoordelijke en veilige manier werkt en zorg draagt voor een veilige en nette werkomgeving.

Jouw profiel
• Je hebt een afgeronde technische opleiding (richting metaal) en bij voorkeur relevante werkervaring als Fijnmechanisch Bankwerker binnen een industriële omgeving.
• Kennis en/of ervaring met verspanende technieken is een pré;
• Je hebt ervaring met het lezen van werktuigbouwkundige tekeningen;
• Jij bent echt een man/vrouw van detail, je werkt secuur en met een vaste hand;
• Jij hebt, net als ons, passie voor techniek en een kostenbewuste- klantgerichte houding;

Motivz
Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, kennissessies en workshops. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening. Interesse? Reageer dan nu via 0655688923 of e.huzen@motivz.nl