Introductie

In de rol van elektronisch monteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren, testen en plaatsen van machinedelen en componenten, met als doel deze om te vormen tot volledige machines of functionele componenten.

Onderhoud✓ Afwisseling✓ Leuke collega’s✓ Uitdaging✓ Familiebedrijf✓

Organisatie

Je komt te werken voor een hightech machinebouwer welke werkzaam is met nieuwste baanbrekende technieken. Naast deze baanbrekende technologie, zijn zij evenzeer trots op hun gedeelde identiteit; altijd een integraal onderdeel van een groter geheel. Zij vormen samen de identiteit van onze opdrachtgever: toonaangevend, innovatief en gericht op hightech oplossingen. Deze kenmerken maken dit hechte familiebedrijf tot de gedreven, internationale machinebouwer die ze vandaag de dag zijn. Met een team van meer dan 450 collega’s ontwikkelt onze opdrachtgever gezamenlijk producten waarmee zij voortdurend de grenzen van de technologie verkennen. Op deze manier dragen zij bij aan een slimmere, mooiere, duurzamere en gewoonweg plezierigere wereld.

Je komt te werken in een team, je collega’s werken er al een tijdje en zullen je wegwijs maken binnen het bedrijf zodat jij je zo snel mogelijk thuis voelt binnen deze organisatie. Je komt te werken in dagdiensten, zo start je werkdag om 07.30 uur en werk je tot 16.30 uur.

Functie

Hoe ziet je werkdag eruit?

 • Je begint de dag met een kop koffie en het doornemen van de takenlijst en werkorders.
 • Je gaat aan de slag met assembleren van elektronische componenten en machinedelen volgens de specificaties en tekeningen.
 • Nadat de componenten zijn geassembleerd, voer je uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alle elektrische circuits correct werken.
 • Als de componenten en machinedelen correct zijn getest, ga je verder met de installatie en integratie ervan in het grotere geheel van de machine.
 • Aan het einde van de dag neem je deel aan teamvergaderingen of overlegmomenten waarin de voortgang wordt besproken en ga je eventuele uitdagingen aanpakken.

Dit is slechts een selectie van de taken die je zult uitvoeren. Gedurende je eerste week zul je voornamelijk observeren onder begeleiding van je teamleider. Hij/zij zal je inwijden in verschillende aspecten en je vertrouwd maken met de organisatie. Ook zul je taken uit voeren op locatie bij klanten van de opdrachtgever, zowel nationaal als internationaal.

Functie-eisen

 • Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
 • Heb je een afgeronde Mbo-opleiding Elektrotechniek/Mechatronica of vergelijkbaar niveau behaald door ervaring.
 • Ben je woonachtig in de omgeving Helmond.

Aanbod

Naast een boeiende voltijdfunctie, een gezellig team, jaarlijkse teamuitjes, kun je tevens het volgende verwachten:

 • Bruto maandsalaris tussen €2.800,- en €3.800,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding van €0.21 cent per kilometer.
 • Overwerktoeslag van 124,1%.
 • 40 vakantiedagen.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Je krijgt een jaarcontract bij Motivz, daarna zal de organisatie jouw snel een vaste aanstelling geven.

Inlichtingen

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Sollicitatie

Als deze rol jou aanspreekt of als je iemand kent die hier goed bij zou passen, moedigen we je aan om direct te solliciteren. Stuur een mail naar l.cervellera@motivz.nl of via whatsapp of telefonisch 0683493963. We kijken ernaar uit om van je te horen!