Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Assembly Technician.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een hightech bedrijf en ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert machines voor het assembleren van (elektronische) componenten. Zij voorzien hierin innovatieve oplossingen voor high-end productiebedrijven. Wereldwijd werken er zo’n 2500 werknemers en in Nederland werken er ruim 280. De cultuur wordt omschreven als professioneel, vooruitstrevend, informeel en gemoedelijk. Buiten de werkzaamheden wordt er veel waarde gehecht een de (prettige) werksfeer, zodat elke werknemer de kans krijgt zich te ontplooien in de richting die aansluit bij zijn of haar ambitie. Voor de locatie in Nederland (regio Eindhoven) zoeken wij een positief en enthousiaste ingestelde Assembly Technician. Het team waarin je komt te werken bouwt, test en maakt de systemen en modules verzendklaar. Werkzaamheden zijn mechanisch en elektrisch van aard. In deze functie speel je een belangrijke rol in het realiseren van een perfect eindresultaat.

Functie

  • Assembleren, integreren en inbedrijfstellen van hightech systeem modules en machines aan de hand van een technische tekening, werkinstructie, schets of mondelinge instructie.
  • Testen en bedienen van het systeem en het opsporen, analyseren en oplossen van storingen.
  • Vaststellen van kritische maten en het bijhouden van een bouwboek.
  • Terugkoppelen van eventuele wijzigingen en het doen van verbetervoorstellen richting onze ontwikkelaars.
  • Nemen van de verantwoordelijkheid in de aflevering van een goed werkend product.

Functie-eisen

  • Een afgeronde technische MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica;
  • Ervaring met het lezen van werktuigbouwkundige tekeningen en schema’s;
  • Affiniteit en passie voor techniek en een kostenbewuste- en klantgerichte instelling;
  • Ervaring met het samenstellen van High Tech modules en componenten;
  • We zoeken iemand die zijn of haar enthousiasme en positiviteit uitstraalt op de uit te voeren werkzaamheden.

*Twijfel je of je helemaal voldoet aan het bovenstaande, maar denk dat jij het wel in je hebt om te slagen in deze rol? Neem dan gerust contact op. Wij maken graag kennis met jou.

Aanbod

Bij Motivz houden we van mensen met ambitie. Wanneer je kiest voor Motivz dan gaan we er alles aan doen om je te laten groeien. We investeren in jouw ontwikkeling door middel van trainingen, workshops en kennissessies. Daarnaast kennen we diverse bonusmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Sollicitatie

Pascal Otjens via p.otjens@motivz.nl